Zobrazeno 1 - 10
of 623
pro vyhledávání: '"F. Bernat"'
Autor:
E. Mocé, M.L. Mocé, S.A. Lozano-Palazón, J. Bernácer, M.M. Martínez-Granell, I.C. Esteve, F. Bernat, S.J. Contreras, I. Villalba, E.A. Gómez
Publikováno v:
Animal, Vol 16, Iss 5, Pp 100525- (2022)
Fertility is one of the most economically important traits in farm animals, due to the direct and indirect costs associated to low pregnancy rates. Thus, one of the priority goals in animal reproduction is to predict the performance that the semen do
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/402a960f84c143579a8b7fc8f0411a73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Child & Adolescent Social Work Journal. Dec2024, Vol. 41 Issue 6, p873-888. 16p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
RiuNet. Repositorio Institucional de la Universitat Politécnica de Valéncia
instname
instname
[EN] The tapie is a study of rabbit production based on lucerne, using three diets: diet 1 , a commercial composition having 11.4 kJ* g dry matter (DM) of digestible energy (DE) and 18.1 % DM crude protein (CP); diet 2, 96% lucerne with 9.0 kJ DE and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::12c71bb39e747cd7694e7a2c9c5cebc6
https://doi.org/10.4995/wrs.1998.350
https://doi.org/10.4995/wrs.1998.350