Zobrazeno 1 - 10
of 51
pro vyhledávání: '"F. Battais"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
A BMDC assay for studying the respiratory sensitisation mechanism: first results with platinum salts
Autor:
A. Audry, l. Sponne, A. Coiscaud, Samuel Muller, J. Mathiot, I. Langonné, B. Leininger, F. Battais
Publikováno v:
Toxicology Letters. 350:S221
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie et d'Immunologie Clinique. 47:171-174
Resume Le ble est une cereale importante dans notre consommation et il peut etre responsable de diverses maladies allergiques respiratoires, de contact ou alimentaires. Le grain de ble contient une grande variete de proteines avec des structures et d
Autor:
F. Battais, L. Guerin, F. Pineau, Gisèle Kanny, Sandra Denery-Papini, Denise-Anne Moneret-Vautrin, C. Aparicio, Yves Popineau
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy. 33:962-970
BACKGROUND: Cereal-associated allergy is particularly considered a serious problem, because cereals are essential in our daily diet. Wheat proteins are classified into albumins, globulins and prolamins (insoluble gliadins and glutenins). OBJECTIVES:
Publikováno v:
Revue Française d'Allergologie et d'Immunologie Clinique. 45:612-614
Resume Les isolats de ble, neoallergenes alimentaires resultant de la desamidation du gluten et utilises comme liants dans l'allergie alimentaire, particulierement dans les produits de charcuterie, ont ete responsables chez une patiente de reactions
Autor:
C, Richard, G, Peres, G, Guillaume, V, Leduc, S, Denery-Papini, F, Battais, D A, Moneret-Vautrin
Publikováno v:
European Annals of Allergy and Clinical Immunology
European Annals of Allergy and Clinical Immunology, 2012, 44 (6), pp.243-250
European Annals of Allergy and Clinical Immunology, 2012, 44 (6), pp.243-250
National audience; Implication of IgG antibodies to wheat has been alleged in gastrointestinal symptoms. Precise data on the specific IgG levels in healthy subjects are lacking. Our objectives are to compare levels of IgG antibodies to wheat protein
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=pmid_dedup__::80ce300eff5116fe21b619af35fda6bf
https://hal.inrae.fr/hal-02643521
https://hal.inrae.fr/hal-02643521
Autor:
Manon Pietri, F. Battais, Marie Bodinier, Colette Larré, Chantal Brossard, F. Pineau, S. Triballeau, Denise-Anne Moneret-Vautrin, Evelyne Paty, Sandra Denery-Papini, T. Mothes
Publikováno v:
Allergy
Allergy, Wiley, 2012, 67, pp.1023-1032. ⟨10.1111/j.1398-9995.2012.02860.x⟩
Allergy, Wiley, 2012, 67, pp.1023-1032. ⟨10.1111/j.1398-9995.2012.02860.x⟩
Background Gluten proteins can be modified by deamidation to enhance their solubility and technological applications. However, severe allergic reactions have been reported after the consumption of food products containing deamidated gluten (DG) in su
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::1bc8b9335684cff0451d414c91600c0a
https://hal.inrae.fr/hal-02650450
https://hal.inrae.fr/hal-02650450
Publikováno v:
European annals of allergy and clinical immunology. 40(3)
Wheat grain is a major staple of our diet. However, proteins derived from wheat grain have been implicated in both respiratory and food allergies, as well as in contact hypersensitivity. Numerous wheat allergens are present in the different fractions