Zobrazeno 1 - 10
of 207
pro vyhledávání: '"F. Békés"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
C. W. Wrigley, F. Békés
Publikováno v:
Cereal Foods World. 58:325-328
The gluten composition of more than 8,500 wheat varieties is provided in two new databases on the AACC International website (www.aaccnet.org/initiatives/definitions/Pages/Gluten.aspx). The databases augment earlier versions (1–3) by providing a pr
Autor:
F. Békés, S. Tömösközi
The fundamental basis of wheat flour utilization is its unique property of forming dough and developing hydrated gluten protein network when it is mixed with water. The main steps of the mixing procedures are the homogenization of ingredients, the fo
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::3dd742943e98c7f9321caa91fac93507
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00086-6
https://doi.org/10.1016/b978-0-12-384947-2.00086-6
Autor:
F. Békés
Publikováno v:
Cereal Research Communications. 40:159-184
The aim of this two-part review is to highlight some of the numerous newer aspects of quality related wheat research and its achievements in the last two decades. In the first part — after a short introduction highlighting the essential need of qua
Autor:
Friedrich J. Zeller, Zoltán Bedo, F Békés, Angéla Juhász, Oscar Larroque, Sai L. K. Hsam, László Tamás
Publikováno v:
Theoretical and Applied Genetics. 107:697-704
Bánkúti 1201, an old Hungarian wheat variety with special quality traits, was analysed to determine the relationships between its storage protein composition and superior quality-attributes for breadmaking. Based on the storage protein composition,