Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"F. Aboagye-Nuamah"'
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition & Development. Feb2023, Vol. 23 Issue 2, p22354-22375. 22p.
Publikováno v:
African Journal of Food, Agriculture, Nutrition and Development; Vol 18, No 1 (2018)
The study was conducted to assess the influence of the ripening condition and drying on the biochemical properties of six varieties of tomatoes ( Lycopersicum esculentum ). The six varieties (Tatiana, Techiman, Tropimech, Pectofade, Rodade and Pawa)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Annals of Applied Biology. 147:183-190
Severity of storage rots in different sections of white yam tubers (Dioscorea rotundata Poir.) was investigated. Yam samples with rots were collected from a yam barn and from selected markets in Accra, Ghana, to identify the most predominant pathogen
Publikováno v:
Acta Horticulturae. :2183-2190
The post-harvest conditioning of root and tuber crops (such as potatoes and cassava) by exposure to elevated temperature and humidity ('curing') has long been used to extend their storage life. The use of this strategy on yams is not, however, well d
Publikováno v:
Ghana Journal of Agricultural Science; Vol 34, No 1 (2001); 63-70
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.