Zobrazeno 1 - 10
of 15
pro vyhledávání: '"F. Arce Vera"'
Publikováno v:
Food Chemistry. 103:22-30
This study provides a survey of commercial aloe vera gel powders. Nine products, obtained from leading international suppliers, were examined and compared with fresh aloe vera gel. A multi-technique approach was chosen to assess their quality and aut
Publikováno v:
Amino acids. 30(1)
6-N-carboxymethyllysine (CML), generated by the glycation and/or oxidation of lysine residues, has been measured in biological materials and food products using techniques such as ELISA, HPLC with fluorescence detection and mass spectrometry methods.
Publikováno v:
Amino Acids; Feb2006, Vol. 30 Issue 1, p25-34, 10p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.