Zobrazeno 1 - 3
of 3
pro vyhledávání: '"F Shahian,"'
Publikováno v:
Bihdāsht-i Mavādd-i Ghaz̠āyī, Vol 3, Iss 4 (12) زمستان, Pp 55-62 (2014)
Coagulase-positive Staphylococcus aureus is introduced as the third major source of animal origin food borne disease. This bacterium can proliferate and produce toxin in protein and carbohydrate foods leading to food-poisoning. The aim of this study
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/b5036da2cd2f4cb3bdcfc4199fb7f5e4
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.