Zobrazeno 1 - 10
of 43
pro vyhledávání: '"F Limone"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
M. Di Stasio, F. Santomauro, Luca Rastrelli, Maria Grazia Volpe, Antonella Calabretti, F. Limone, F. La Cara, A. Sorrentino, L. Gabrielli
Publikováno v:
World journal of microbiology & biotechnology 28 (2012): 1433–1442. doi:10.1007/s11274-011-0943-8
info:cnr-pdr/source/autori:Calabretti A, La Cara F, Sorrentino A, Di Stasio M, Santomauro F, Rastrelli L, Gabrielli L, Limone F, Volpe MG/titolo:Characterization of volatile fraction of typical Irpinian wines fermented with a new starter yeast/doi:10.1007%2Fs11274-011-0943-8/rivista:World journal of microbiology & biotechnology/anno:2012/pagina_da:1433/pagina_a:1442/intervallo_pagine:1433–1442/volume:28
info:cnr-pdr/source/autori:Calabretti A, La Cara F, Sorrentino A, Di Stasio M, Santomauro F, Rastrelli L, Gabrielli L, Limone F, Volpe MG/titolo:Characterization of volatile fraction of typical Irpinian wines fermented with a new starter yeast/doi:10.1007%2Fs11274-011-0943-8/rivista:World journal of microbiology & biotechnology/anno:2012/pagina_da:1433/pagina_a:1442/intervallo_pagine:1433–1442/volume:28
Non-Saccharomyces yeasts are microorganisms that play an important role in the fermentation dynamics, compositions and flavour of wine. The aromatic compounds responsible for varietal aroma in wine are mainly terpenes, of which the most important gro
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. La Cara, F. Petitto, F. Limone, F. Volpe, V. Serino, Maria Grazia Volpe, P.P. De Prisco, C. Zavalloni, R. Pellecchia, A. De Mattia, M. Di Stasio
Publikováno v:
Food chemistry 117 (2009): 553–560. doi:10.1016/j.foodchem.2009.04.033
info:cnr-pdr/source/autori:Volpe MG, La Cara F, Volpe F, De Mattia A, Serino V, Petitto F, Zavalloni C, Limone F, Pellecchia R, De Prisco PP, Di Stasio M./titolo:Heavy metal uptake in the enological food chain./doi:10.1016%2Fj.foodchem.2009.04.033/rivista:Food chemistry/anno:2009/pagina_da:553/pagina_a:560/intervallo_pagine:553–560/volume:117
info:cnr-pdr/source/autori:Volpe MG, La Cara F, Volpe F, De Mattia A, Serino V, Petitto F, Zavalloni C, Limone F, Pellecchia R, De Prisco PP, Di Stasio M./titolo:Heavy metal uptake in the enological food chain./doi:10.1016%2Fj.foodchem.2009.04.033/rivista:Food chemistry/anno:2009/pagina_da:553/pagina_a:560/intervallo_pagine:553–560/volume:117
The research presented here describes the assessment of a number of physiological and xenobiotic metal concentrations occurring throughout the enological production processes of two native wines from Irpinia, Aglianico and Fiano of Avellino. In order
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::2ec59f1b1024181f66e907d7e5ee49d6
http://www.cnr.it/prodotto/i/167221
http://www.cnr.it/prodotto/i/167221