Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"F Filianty"'
Autor:
Edy Subroto, E. Lembong, R.A. Saputra, Mahani, Y. Cahyana, Tensiska, E. Wulandari, F. Filianty, F. Faturachman, D. Kurniati
Publikováno v:
Food Research. 5:1-11
Garlic (Allium sativum L.) is a type of spice derived from layered tubers, widely used as a source of flavour, taste, and cooking spices. Garlic is a therapeutic ingredient rich in bioactive compounds and antioxidants. The purpose of compiling this r
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 1024:012056
Peanut oil has fairly low oxidation stability compared to some other vegetable oils, so it is easily damaged. The Accelerated Shelf-Life Testing (ASLT) method can be used to determine the shelf life of peanut oil due to oxidative damage. The purpose
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Filianty
Publikováno v:
IOP Conference Series: Earth and Environmental Science. 443:012104
Production of total phenolic compounds from Millettia sericea roots was carried out using the NPCE method. This study aims to determine the effect of solvent concentration (60, 70, 80, 90%) and negative pressure (-0.4, -0.5, -0.6, -0.7 bar) in the NP
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.