Zobrazeno 1 - 10
of 237
pro vyhledávání: '"F Dionisi"'
Autor:
F. Dionisi, D. Scartoni, B. Rombi, S. Vennarini, R. Righetto, P. Farace, S. Lorentini, M. Schwarz, L. Di Murro, C. Demofonti, R. M. D’Angelillo, M. G. Petrongari, G. Sanguineti, M. Amichetti
Publikováno v:
Strahlentherapie und Onkologie. 198:558-565
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F, Dionisi, D, Scartoni, B, Rombi, S, Vennarini, R, Righetto, P, Farace, S, Lorentini, M, Schwarz, L, Di Murro, C, Demofonti, R M, D'Angelillo, M G, Petrongari, G, Sanguineti, M, Amichetti
Publikováno v:
Strahlentherapie und Onkologie : Organ der Deutschen Rontgengesellschaft ... [et al]. 198(6)
Proton therapy (PT) represents an advanced form of radiotherapy with unique physical properties which could be of great advantage in reducing long-term radiation morbidity for cancer survivors. Here, we aim to describe the whole process leading to th
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
A. Rosca, Francesco Tommasino, Marta Maddalo, Mariangela Massaccesi, M. Cianchetti, F. Vigo, F. Dionisi, D. Romanello, Ester Orlandi, I. Giacomelli, E. D'Angelo, E. Tornari, Francesco Fiorica
Publikováno v:
Oral Oncology. 98:35-47
Re-irradiation is becoming an established treatment option for recurrent or second primary head and neck cancer(HNC). However, acute and long-term RT-related toxicities could dramatically impact patients' quality of life. Due to the sparse literature
Autor:
M Schwarz, G. Sartor, F Dionisi, Elisa Coassin, Barbara Rombi, R Righetto, A. Drigo, Maurizio Mascarin, R Burnelli, G. Pirrone, M Amichetti
Publikováno v:
Klinische Pädiatrie.
Autor:
A. Spiro, Julie A. Lovegrove, L. Farrell, A. Glass, J. Nicholas, P. S. Gibson, Sara Stanner, Sarah Berry, Simon Steenson, Judy Buttriss, Wendy L. Hall, J. H. Bruce, I. Bowler, E. Peacock, S. C. Porter, F. Dionisi, Ronald P. Mensink
Publikováno v:
Nutrition Bulletin, 44(4), 363-380. John Wiley & Sons Inc.
Berry, S E E & Hall, W L 2019, ' Interesterified fats: What are they and why are they used? A briefing report from the Roundtable on Interesterified Fats in Foods ', Nutrition Bulletin, vol. 44, no. 4, pp. 363-380 . https://doi.org/10.1111/nbu.12397
Berry, S E E & Hall, W L 2019, ' Interesterified fats: What are they and why are they used? A briefing report from the Roundtable on Interesterified Fats in Foods ', Nutrition Bulletin, vol. 44, no. 4, pp. 363-380 . https://doi.org/10.1111/nbu.12397
Interesterification rearranges the position of fatty acids within triacylglycerols, the maincomponent of dietary fat, altering physical properties such as the melting point andproviding suitable functionality for use in a range of food applications.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::8a6f69e286fd1aae12d4670def5e693b
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/59452efb-c653-494f-aa7a-defa6253f4d1
https://cris.maastrichtuniversity.nl/en/publications/59452efb-c653-494f-aa7a-defa6253f4d1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.