Zobrazeno 1 - 10
of 57
pro vyhledávání: '"F Baiocchi"'
Publikováno v:
Revista Andaluza de Patología Digestiva. 44:30-32
Resumen La necrosis esofágica aguda es una patología infrecuente y frecuentemente infradiagnosticada. Es importante su sospecha para realizar un diagnóstico y tratamiento precoces. La manifestación más frecuente es la hemorragia digestiva alta.
Autor:
MB Balén, NF Fernández, L de Castro, B Romero, AR de Jesus, JD de Castro, JM Herrero, F Baiocchi, M Puga, L Rivas, B Peñas, ER de Santiago, M Aicart, C Senosiain, PD Redondo, H Nuñez, M de Benito, FJG Alonso, B Dobarro, DR Remedios, N Pin, S Vazquez, L Cid, YP Garcia, V Hernandez, P Estevez, A Martinez, S Lopez, M Sierra, S Parejo, A Sanahuja, MP Ballester, M Bañuls, P Vazquez, G Pacheco, G Cordon, S Bejar, MF de la Varga, HADO Study Group
Publikováno v:
ESGE Days.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Mobile and Personal Satellite Communications 3 ISBN: 9781852330453
This paper deals with a multiuser cancellation detection scheme for DS/CDMA satellite communication systems where the BPSK modulation technique is used in transmission. The proposed receiver, defined as one-shot detector, is intended to be used at th
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::bdabc61e67d991f8d2d6326cf1ad1378
https://doi.org/10.1007/978-1-4471-0809-2_27
https://doi.org/10.1007/978-1-4471-0809-2_27
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Materials Science: Materials in Electronics; Jan2007, Vol. 18 Issue 1-3, p283-305, 23p
Publikováno v:
Journal of Food Science. 42:399-401
The function of emulsifiers in cookies is well reported as a characteristic of spread ratio. It is understandable that these ingredients would also affect other characteristics. Texture, as related to hardness or softness of the cookie, is one of the
Publikováno v:
The Journal of organic chemistry. 31(3)
Publikováno v:
Journal of medicinal chemistry. 6