Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Fötisch, K."'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
van Ree, R., Chapman, M. D., Ferreira, F., Vieths, S., Bryan, D., Cromwell, O., Villalba, M., Durham, S. R., Becker, W. M., Aalbers, M., André, C., Barber, D., Cistero Bahima, A., Custovic, A., Didierlaurent, A., Dolman, C., Dorpema, J. W., Di Felice, G., Eberhardt, F., Fernandez Caldas, E., Fernandez Rivas, M., Fiebig, H., Focke, M., Fötisch, K., Gadermaier, G., Das, R. G., Gonzalez Mancebo, E., Himly, M., Kinaciyan, T., Knulst, A. C., Kroon, A. M., Lepp, U., Marco, F. M., Mari, A., Moingeon, P., Monsalve, R., Neubauer, A., Notten, S., Ooievaar-de Heer, P., Pauli, G., Pini, C., Purohit, A., Quiralte, J., Rak, S., Raulf-Heimsoth, M., San Miguel Moncin, M. M., Simpson, B., Tsay, A., Vailes, L., Wallner, M., Weber, B.
Publikováno v:
Allergy, 63(3), 310-326. Wiley-Blackwell
Allergen extracts have been used for diagnosis and treatment of allergy for around 100 years. During the second half of 20th century, the notion increasingly gained foothold that accurate standardization of such extracts is of great importance for im
Autor:
Groh, N., Loetzen, C. S., Subbarayal, B., Möbs, C., Vogel, L., Hoffmann, A., Fötisch, K., Koutsouridou, A., Randow, S., Völker, E., Seutter von Loetzen, A., Rösch, P., Vieths, S., Pfützner, W., Bohle, B., Schiller, D.
Publikováno v:
Clinical & Experimental Allergy; May2017, Vol. 47 Issue 5, p693-703, 11p
Autor:
Laurer I., Fötisch K., Kolarich D., Ballmer-Weber B., Conti A., Altmann F., Vieths S., Scheurer S.
Publikováno v:
Biochemical journal (Lond., 1984) 383 (2004): 327–334.
info:cnr-pdr/source/autori:Laurer I., Fötisch K., Kolarich D., Ballmer-Weber B., Conti A., Altmann F., Vieths S., Scheurer S./titolo:Hazelnut (Corylus avellana) vicilin Cor a 11: molecular characterization of a glycoprotein and its allergenic activity/doi:/rivista:Biochemical journal (Lond., 1984)/anno:2004/pagina_da:327/pagina_a:334/intervallo_pagine:327–334/volume:383
info:cnr-pdr/source/autori:Laurer I., Fötisch K., Kolarich D., Ballmer-Weber B., Conti A., Altmann F., Vieths S., Scheurer S./titolo:Hazelnut (Corylus avellana) vicilin Cor a 11: molecular characterization of a glycoprotein and its allergenic activity/doi:/rivista:Biochemical journal (Lond., 1984)/anno:2004/pagina_da:327/pagina_a:334/intervallo_pagine:327–334/volume:383
In Europe, hazelnuts (Corylus avellana) are a frequent cause of food allergies. Several important hazelnut allergens have been previously identified and characterized. Specific N-glycans are known to induce strong IgE responses of uncertain clinical
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=cnr_________::6efef7a045040eba09008b00f43ed17b
https://publications.cnr.it/doc/46231
https://publications.cnr.it/doc/46231
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.