Zobrazeno 1 - 10
of 35
pro vyhledávání: '"Föste Maike"'
Autor:
Naibaho Joncer, Jonuzi Emir, Butula Nika, Figiel Adam, Yang Baoru, Föste Maike, Laaksonen Oskar, Kütt Mary-Liis, Korzeniowska Małgorzata
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 332, p 01008 (2021)
The potential of brewers’ spent grain (BSG) as a functional food ingredient has been investigated for having high nutritional value. A high amount of dietary fiber of BSG shows a high ability to bind water; thus, it tends to solidify food mixture.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb8308383e014c2ca9195f85970e27c9
Autor:
Tian, Ye, Zhou, Ying, Kriisa, Marie, Anderson, Maret, Laaksonen, Oskar, Kütt, Mary-Liis, Föste, Maike, Korzeniowska, Małgorzata, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 May 2023 409
Autor:
Tian, Ye, Kriisa, Marie, Föste, Maike, Kütt, Mary-Liis, Zhou, Ying, Laaksonen, Oskar, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 September 2022 387
Autor:
Naibaho, Joncer, Butula, Nika, Jonuzi, Emir, Korzeniowska, Małgorzata, Laaksonen, Oskar, Föste, Maike, Kütt, Mary-Liis, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2022 125
Autor:
Naibaho, Joncer, Jonuzi, Emir, Butula, Nika, Korzeniowska, Małgorzata, Föste, Maike, Sinamo, Karina Nola, Chodaczek, Grzegorz, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:1955-1964
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2015 96:20-26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.