Zobrazeno 1 - 10
of 23
pro vyhledávání: '"Föste M"'
Publikováno v:
brot + backwaren. 2024, Issue 3, p40-42. 3p.
Autor:
Föste, M. maike.foeste@ivv.fraunhofer.de, Höglmüller, M., Bickel Haase, T., Gola, S., Verheyen, C.
Publikováno v:
brot + backwaren. 2024, Issue 2, p44-46. 3p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naibaho Joncer, Jonuzi Emir, Butula Nika, Figiel Adam, Yang Baoru, Föste Maike, Laaksonen Oskar, Kütt Mary-Liis, Korzeniowska Małgorzata
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 332, p 01008 (2021)
The potential of brewers’ spent grain (BSG) as a functional food ingredient has been investigated for having high nutritional value. A high amount of dietary fiber of BSG shows a high ability to bind water; thus, it tends to solidify food mixture.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb8308383e014c2ca9195f85970e27c9
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.