Zobrazeno 1 - 10
of 36
pro vyhledávání: '"Föste, Maike"'
Autor:
Naibaho, Joncer, Wojdyło, Aneta, Korzeniowska, Małgorzata, Laaksonen, Oskar, Föste, Maike, Kütt, Mary-Liis, Yang, Baoru
Publikováno v:
In LWT 15 June 2022 163
Autor:
Kriisa, Marie, Taivosalo, Anastassia, Föste, Maike, Kütt, Mary-Liis, Viirma, Maret, Priidik, Reimo, Korzeniowska, Malgorzata, Tian, Ye, Laaksonen, Oskar, Yang, Baoru, Vilu, Raivo
Publikováno v:
In Applied Food Research June 2022 2(1)
Autor:
Naibaho, Joncer, Butula, Nika, Jonuzi, Emir, Korzeniowska, Małgorzata, Laaksonen, Oskar, Föste, Maike, Kütt, Mary-Liis, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2022 125
Autor:
Naibaho, Joncer, Jonuzi, Emir, Butula, Nika, Korzeniowska, Małgorzata, Föste, Maike, Sinamo, Karina Nola, Chodaczek, Grzegorz, Yang, Baoru
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2022 5:1955-1964
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymers 15 October 2017 174:1018-1025
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Naibaho Joncer, Jonuzi Emir, Butula Nika, Figiel Adam, Yang Baoru, Föste Maike, Laaksonen Oskar, Kütt Mary-Liis, Korzeniowska Małgorzata
Publikováno v:
E3S Web of Conferences, Vol 332, p 01008 (2021)
The potential of brewers’ spent grain (BSG) as a functional food ingredient has been investigated for having high nutritional value. A high amount of dietary fiber of BSG shows a high ability to bind water; thus, it tends to solidify food mixture.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb8308383e014c2ca9195f85970e27c9
Publikováno v:
In Food and Bioproducts Processing October 2015 96:20-26
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.