Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Féchir, Michael"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Reglitz, Klaas1 (AUTHOR), Féchir, Michael1,2 (AUTHOR), Mall, Veronika1 (AUTHOR), Voigt, Jens2 (AUTHOR), Steinhaus, Martin1 (AUTHOR) martin.steinhaus@tum.de
Publikováno v:
Journal of the Institute of Brewing. 2022, Vol. 128 Issue 4, p138-149. 12p.
Publikováno v:
Brauwelt Español. nov2023, Vol. 27 Issue 4, p22-25. 4p.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Féchir, Michael
Specialty malts lead to unique beer aroma profiles whose molecular background is poorly understood. A molecular sensory science approach applied to bottom- and top-fermented beers brewed with and without the addition of roasted or caramel malts from
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______518::159fec656003035ab0fa28030809637f
https://mediatum.ub.tum.de/doc/1686454/document.pdf
https://mediatum.ub.tum.de/doc/1686454/document.pdf
Autor:
Morrissy, Campbell P., Halstead, Margaret A., Féchir, Michael, Carrijo, Daniela, Fisk, Scott P., Johnson, Vern, Bettenhausen, Harmonie M., Shellhammer, Thomas H., Hayes, Patrick M.
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists; 2023, Vol. 81 Issue 3, p404-415, 12p
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists; 2023, Vol. 81 Issue 3, p480-492, 13p
Publikováno v:
Journal of the American Society of Brewing Chemists; 2023, Vol. 81 Issue 3, p466-479, 14p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.