Zobrazeno 1 - 10
of 113
pro vyhledávání: '"Fávaro Trindade, Carmen Sílvia"'
Autor:
Pinho, Lorena Silva, Lima, Priscilla M., Fang, Fang, Cooperstone, Jessica L., Favaro-Trindade, Carmen Sílvia, Campanella, Osvaldo H.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 267 Part 2
Autor:
Santos, Priscila Dayane de Freitas, Keshanidokht, Shaghayegh, Kumar, Saket, Clausen, Mathias Porsmose, Via, Matias Alejandro, Favaro-Trindade, Carmen Sílvia, Andersen, Mogens Larsen, Risbo, Jens
Publikováno v:
In LWT 1 February 2024 193
Autor:
Saliba, Ana Sofia Martelli Chaib, Quirino, Dannaya Julliethy Gomes, Favaro-Trindade, Carmen Sílvia, Sartori, Alan Giovanini de Oliveira, Massarioli, Adna Prado, Lazarini, Josy Goldoni, de Souza Silva, Anna Paula, Alencar, Severino Matias de
Publikováno v:
In Food Research International November 2023 173 Part 1
Autor:
Santos, Priscila Dayane de Freitas, Batista, Pollyanna Souza, Torres, Larissa Catelli Rocha, Thomazini, Marcelo, de Alencar, Severino Matias, Favaro-Trindade, Carmen Sílvia
Publikováno v:
In Food Research International October 2023 172
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Silva, Ramon, Pimentel, Tatiana Colombo, Eustáquio de Matos Junior, Fernando, Esmerino, Erick Almeida, Freitas, Monica Q., Fávaro-Trindade, Carmen Silvia, Silva, Márcia Cristina, Cruz, Adriano Gomes
Publikováno v:
In Food Bioscience April 2022 46
Autor:
Santos, Priscila Dayane de Freitas, Rubio, Fernanda Thaís Vieira, Balieiro, Júlio César de Carvalho, Thomazini, Marcelo, Favaro-Trindade, Carmen Sílvia
Publikováno v:
In LWT May 2021 143
Autor:
Marinho, Julia Fernanda Urbano, Mazzocato, Marcella Chalella, Tulini, Fabricio Luiz, Silva, Marluci Palazzolli, de Martinis, Elaine Cristina Pereira, Fávaro-Trindade, Carmen Sílvia
Publikováno v:
Nutrition & Food Science, 2019, Vol. 50, Issue 2, pp. 373-383.
Externí odkaz:
http://www.emeraldinsight.com/doi/10.1108/NFS-03-2019-0102
Publikováno v:
In Food Research International October 2020 136
Autor:
Rubio, Fernanda Thaís Vieira, Haminiuk, Charles Windson Isidoro, Martelli-Tosi, Milena, da Silva, Marluci Palazzolli, Makimori, Gustavo Yasuo Figueiredo, Favaro-Trindade, Carmen Sílvia
Publikováno v:
In Food Research International October 2020 136