Zobrazeno 1 - 10
of 14
pro vyhledávání: '"F, Mordret"'
Publikováno v:
Grasas y Aceites, Vol 47, Iss 1-2, Pp 63-74 (1996)
After the elaboration of specific lists of descriptors for crisps and frozen pre-cooked french fries, the sensory profiles allowed to describe these products fried in sunflower, high oleic sunflower and palm/palm based blend oils. The sensory data we
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c37521280817482cb68bedffb89631ff
Autor:
F. Mordret, A. Boenke, Georges Lognay, M. Severin, R. Raoux, F. Lacoste, M. Marlier, C. Auge, P. J. Wagstaffe
Publikováno v:
Lipid / Fett. 95:98-104
The sterols of three Reference Materials: a vegetable oil (RM162: a mixture of Soya oil and Maize oil) and two animal fats (RM163: a blend of Pig and Beef fats and RM164: Milkfat) were identified by GC-MS in two experienced laboratories. The techniqu
Publikováno v:
Bulletin de l'Academie nationale de medecine. 174(2)
Most nutritional studies assess the nutriment allowance of a selected population from inquiries and tables of food components. Very few of them use biochemical analysis of lipid extraction, which is a more reliable process. In other respects, the inv
Autor:
F, Mordret, J P, Helme
Publikováno v:
Annales de la nutrition et de l'alimentation. 29(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.