Zobrazeno 1 - 10
of 22
pro vyhledávání: '"F, Lalaguna"'
Autor:
F. Lalaguna
Publikováno v:
Journal of Food Science. 68:26-30
The physicochemical tolerance of Palmita-type white cheese to low-dose irradiation, as applicable to enhance shelf life, and hopefully food safety, was studied. The response of cheese to doses between 1 and 5 kGy was followed by both chemical analysi
Publikováno v:
Acta cientifica venezolana. 28(1)
Publikováno v:
Atherosclerosis. 36(1)
Autor:
G, Camejo, H, Acquatella, F, Lalaguna, E, Hirschhaut, A, Guinand Baldó, B, Burger, M, Pérez Rojas, J M, Aparicio, J A, Suárez, J, Pérez Padrón
Publikováno v:
Acta cientifica venezolana. 28(1)
Publikováno v:
Acta cientifica venezolana. 27(4)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.