Zobrazeno 1 - 10
of 266
pro vyhledávání: '"F, Guardiola"'
Publikováno v:
Animal, Vol 17, Iss 8, Pp 100879- (2023)
One of the targets of the meat industry is to reduce production costs and to increase the sustainability of the food chain, which has driven the attention towards the use of by-products as feed ingredients. Acid oils are fat by-products coming from t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/68ea975ef0ab41c08a8721f3de71e885
Autor:
G. Verge-Mèrida, A.C. Barroeta, F. Guardiola, M. Verdú, M. Balart, M. Font-i-Furnols, D. Solà-Oriol
Publikováno v:
Animal, Vol 15, Iss 12, Pp 100389- (2021)
The inclusion of crude and acid oils from olive pomace can lead to more unsaturated meat products and, especially in the case of olive pomace acid oil, achieve a more economically and environmentally sustainable swine production. The objective of thi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/906c360f3daa4d8ebdc934a5ae63db94
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 100, Iss 9, Pp 101261- (2021)
ABSTRACT: The aim of the present study is to assess the effect of the free-fatty-acid (FFA) content and saturation degree of dietary fat (added at 6%) on the fatty-acid (FA) digestibility and lipid-class content along the gastrointestinal tract and e
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f099bd6ef000425689b19e972c1408e0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Animal, Vol 7, Iss 3, Pp 505-517 (2013)
The addition of some fat co- and by-products to feeds is usual nowadays; however, the regulations of their use are not always clear and vary between countries. For instance, the use of recycled cooking oils is not allowed in the European Union, but t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f4c9968053e042dca0797a276c8289e4
Publikováno v:
Animal, Vol 6, Iss 6, Pp 1005-1017 (2012)
This study was undertaken in the framework of a larger European project dealing with the characterization of fat co- and by-products from the food chain, available for feed uses. In this study, we compare the effects, on the fatty acid (FA) and tocol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/23abdfc383d344f3aa97f96e03a76a9b
Publikováno v:
Animal, Vol 4, Iss 11, Pp 1929-1939 (2010)
The effects of the addition of heated oils to feeds (3%, w/w) and the dietary supplementation with α-tocopheryl acetate (TA; 100 mg/kg) and Zn (200 mg/kg) on rabbit tissue fatty acid (FA) composition and on the Zn, Cu, Fe and Se content in meat were
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/25ed7920a1284e1598c768bf0d8fecba
Publikováno v:
Animal, Vol 3, Iss 10, Pp 1408-1419 (2009)
We supplemented diets with α-tocopheryl acetate (100 mg/kg) and replaced beef tallow (BT) in feeds with increasing doses of n-6- or n-3-rich vegetable fat sources (linseed and sunflower oil), and studied the effects on the fatty acid (FA) compositio
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/35c138a4281347d8bd0b750bc90cbc6b