Zobrazeno 1 - 10
of 223
pro vyhledávání: '"F, Dajas"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
F. Rivero, A. Fallarero, O. Castañeda, F. Dajas, E. Manta, F. Areces, J. Mancini Filho, A. Vidal
Publikováno v:
Food Science and Technology, Vol 23, Iss 2, Pp 256-263 (2003)
The aim of the present paper was to provide the evidences for the antioxidant activity in Halimeda incrassata (Ellis) Lamouroux aqueous extracts obtained after simple water extraction of the fresh algae at room temperature (23°C). Previously in the
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Toxicon. 33:909-916
Fasciculin 2 (FAS), a potent acetylcholinesterase (AChE, EC 3.1.1.7) inhibitory peptide with affinity for the enzyme in the nanomolar range was utilized together with two other AChE inhibitors (Paroxon and BW284c51) to study the role of AChE in centr
Publikováno v:
Phytotherapy research : PTR. 23(9)
Epidemiological studies have shown that flavonoid-rich plants induce beneficial health effects that are likely beyond their potent antioxidant capacity. Thus, the mechanisms by which Achyrocline satureioides (AS), a popular South American medicinal p
Publikováno v:
Journal of Neural Transmission. 80:167-179
The presynaptic actions of the potassium channel blocker Dendrotoxin (DTX) on the Ca+2-dependent release of endogenous glutamate (GLU) and aspartate (ASP) have been tested in synaptosome-enriched preparations from rat striatum. 24 hours after the int
Autor:
F. Areces, Adyary Fallarero, J. Mancini Filho, O. Castañeda, E. Manta, Alexis Vidal, F. Rivero, F. Dajas
Publikováno v:
Food Science and Technology v.23 n.2 2003
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 23, Issue: 2, Pages: 256-263, Published: AUG 2003
Food Science and Technology (Campinas)
Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos (SBCTA)
instacron:SBCTA
Food Science and Technology, Volume: 23, Issue: 2, Pages: 256-263, Published: AUG 2003
The aim of the present paper was to provide the evidences for the antioxidant activity in Halimeda incrassata (Ellis) Lamouroux aqueous extracts obtained after simple water extraction of the fresh algae at room temperature (23°C). Previously in the
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::60817081798582f58788e45cfcf2e6a2
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612003000200026
http://old.scielo.br/scielo.php?script=sci_arttext&pid=S0101-20612003000200026
Publikováno v:
Functional neurology. 16
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.