Zobrazeno 1 - 10
of 389
pro vyhledávání: '"F, Chandre"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Food Hydrocolloids
Food Hydrocolloids, 2022, 127, pp.107498. ⟨10.1016/j.foodhyd.2022.107498⟩
Food Hydrocolloids, 2022, 127, pp.107498. ⟨10.1016/j.foodhyd.2022.107498⟩
International audience
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::e9929ed21a652d55bb84aa55529327bf
https://hal.umontpellier.fr/hal-03930019/file/Manuscript_rrr_not-underlined.pdf
https://hal.umontpellier.fr/hal-03930019/file/Manuscript_rrr_not-underlined.pdf
Publikováno v:
Scientific Reports
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
B De Wazieres, D Bitar, J F Gehanno, C Rabaud, P Del Guidice, C Le Goaster, F Chandre, E Caumes, G Monsel
Publikováno v:
Archives de Pédiatrie. 20:1358-1363
Extraits du Rapport du groupe de travail du 9 novembre 2012, preside par Eric Caumes, de la Commission specialisee des maladies transmissibles du Haut Conseil de la sante publique (HCSP).
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.