Zobrazeno 1 - 10
of 95
pro vyhledávání: '"F, Boscaino"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 43 (2015)
Wine is one of the main product of the agro-food products in Italy especially for its economic importance to local and regional level. The Campania region is excellent for the production of wine especially those of value, thanks to the presence of wi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33d351bf9fac40828ec66b53bbc6aee9
Autor:
A. Sorrentino, F. Boscaino, R. Cozzolino, M.G. Volpe, E. Ionata, S. Guerriero, T. Picariello, F. La Cara
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 32 (2013)
Fiano cultivar is widespread in the South of Italy and is the most representative white wine variety in the Campania region designated as DOCG (Denomination of Controlled and Guarenteed Origin). For many years, wines have been produced by natural fer
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/aa185559915b4939a0aff6067ff34bb3
Publikováno v:
Chemical Engineering Transactions, Vol 27 (2012)
Aglianico cultivar is among the most ancient black grape varieties native of Campania, a region of the Southern of Italy. Traditionally wines are produced by natural fermentation carried out by the autochthonous non-Saccharomyces and Saccharomyces ye
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6362ef120e4849e29e64390a97246fb0
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.