Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ezekiel, M.O"'
Publikováno v:
Journal of Aquatic Sciences; Vol. 36 No. 2 (2021); 149-155
Fatty acid compositions of the lipids extracted from various fish feeds (Eco-float, Blue-crown, Uncle - frances, Triton, Stretting, Crown, Jik, Shaldac, Solace, Coppens, Vital, Local sinking, Local feed, Aqualis and Local floating) vended in Lagos St
Publikováno v:
International Journal of Natural Sciences Research. 1(1):1-13
Twenty five (25) Galeoides decadactylus bought from Ijora were examined for the growth pattern, food and feeding habit and reproduction biology of the fish. The standard length of the specimen ranged from 17.5 to 21.7. The correlation coefficient was
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The effect of food grade chemical and natural preservatives on the proximate and sensory analysis of smoked catfish Clarias gariepinus during six weeks ambient storage were determined. Eleven pre-smoking treatments were applied: 25% sodium chloride (
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1022::0d47696d39dfdc2c7f553d78fe83a912
http://aquaticcommons.org/23393/
http://aquaticcommons.org/23393/
In this study, two heavy metals in canned tuna fish were determined after digestion by the AOAC methods. Mercury and Cadmium levels in canned tuna fish were determined by flame atomic absorption photometry. The results of this study indicate that can
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______1022::11fffee502dfd632d84b5fbd1717b907
http://aquaticcommons.org/23394/
http://aquaticcommons.org/23394/
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.