Zobrazeno 1 - 8
of 8
pro vyhledávání: '"Eysturskard, Jonhard"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Arason, Sigurjon, Karlsdottir, Magnea, Valsdottir, Thora, Slizyte, Rasa, Rustad, Turid, Falch, Eva, Eysturskard, Jonhard, Jakobsen, Greta
Both existing and improved ingredients from rest raw materials in the fish processing industry was evaluated for utilization in processing lines of whitefish fillets and emulsion based foods. In addition to general raw material properties and applica
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______681::ede803c695dea764d0eafe491ecfcb8d
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:norden:org:diva-2795
http://urn.kb.se/resolve?urn=urn:nbn:se:norden:org:diva-2795
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.