Zobrazeno 1 - 10
of 999
pro vyhledávání: '"Exudate gum"'
Autor:
Kipo, Samuel Lugrie1 (AUTHOR), Kuntworbe, Noble1 (AUTHOR), Boakye-Gyasi, Mariam El1 (AUTHOR), Osei, Yaa Asantewaa1 (AUTHOR), Owusu, Frederick William Akuffo1 (AUTHOR), Johnson, Raphael1 (AUTHOR), Ofori-Kwakye, Kwabena1 (AUTHOR), Bayor, Marcel Tunkumgnen1 (AUTHOR)
Publikováno v:
Journal of Chemistry. 5/16/2024, Vol. 2024, p1-15. 15p.
Publikováno v:
In International Journal of Biological Macromolecules May 2024 266 Part 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Vasile, Franco Emanuel, Archaina, Diego Alberto, Jiménez-Guzmán, Jaime, Gutiérrez-López, Gustavo Fidel, Alamilla-Beltrán, Liliana, Mazzobre, María Florencia
Publikováno v:
In Powder Technology 1 April 2023 419
Autor:
Amr, Ayed1 ayedamr@ji.edu.jo, Saleh, Mohammed1, Foufou, Esma2, Batoul, Meghzili2, Shahein, M.1
Publikováno v:
Jordan Journal of Agricultural Sciences. 2023, Vol. 19 Issue 4, p313-328. 16p.
Autor:
Ozcan, Tulay1 tulayozcan@uludag.edu.tr, Karaman, Saliha1
Publikováno v:
Dairy / Mljekarstvo. Jul-Sep2021, Vol. 71 Issue 3, p204-212. 9p.
Publikováno v:
In Carbohydrate Polymer Technologies and Applications 25 December 2021 2
Autor:
Samuel Lugrie Kipo, Noble Kuntworbe, Mariam El Boakye-Gyasi, Yaa Asantewaa Osei, Frederick William Akuffo Owusu, Raphael Johnson, Kwabena Ofori-Kwakye, Marcel Tunkumgnen Bayor
Publikováno v:
Journal of Chemistry, Vol 2024 (2024)
Pharmaceutical excipients are classified based on the function(s) in the processing and/or finished product. However, functionality evaluations, procedures, and related acceptance criteria for excipients tend to depend on the dosage form, and assessm
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/5f88b01e0c844336ad7ba365b9b2bb5c
Autor:
Tulay Ozcan, Saliha Karaman
Publikováno v:
Mljekarstvo, Vol 71, Iss 3, Pp 204-212 (2021)
Fortifying yoghurt or dairy products with fibres and probiotic bacteria is an increasing interest to create functional foods with health benefits and improve their functionality. In this study milk fermented with acacia exudate gum and black carrot (
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/32c018145f6d473ebcc6dc4aa70bcad9