Zobrazeno 1 - 10
of 106
pro vyhledávání: '"Extruded soybean"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 2, Pp 52-55,69 (2024)
为给膨化大豆粉相关产品的开发和应用提供参考,根据生产实践经验,总结了在无抗大环境下膨化大豆粉的生产加工技术、关键设备和关键指标控制,并对膨化大豆粉在仔猪、奶牛、水产和
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cee4c2a34070492687e7b9ba03745cbf
Autor:
S.F. Cueva, S.E. Räisänen, D.E. Wasson, C.F.A. Lage, T. Silvestre, D.M. Kniffen, R.A. Fabin, A.N. Hristov
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 9, Pp 6198-6215 (2023)
ABSTRACT: This study investigated the effects of extruded soybean meal (ESBM) in comparison with canola meal (CM) fed on an equivalent crude protein (CP) basis on lactational performance and ruminal fermentation of dairy cows. Following a 2-wk covari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc8d6af1c0f94f1e86a282bb9b7d599d
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 21, Iss , Pp 100863- (2021)
An 8-week feeding trial was conducted to investigate whether extruded soybean meal (ESBM) replacing fish meal (FM) in the feed affect the growth performance, plasma components and intestinal barrier of Epinephelus coioides. Five isonitrogenous, isoca
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/342b4e2345a54fe0be4505bc5b6e697a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Imaneh Sadr-Arhami, Gholam Reza Ghorbani, Shahryar Kargar, Ali Sadeghi-Sefidmazgi, Morteza Hosseini Ghaffari, Mariangela Caroprese
Publikováno v:
Italian Journal of Animal Science, Vol 18, Iss 1, Pp 696-703 (2019)
The objective of this study was to evaluate the effects of roasted soybean (RSB), extruded soybean (ESB) and their equal blend (RSB + ESB) compared with soybean meal (SBM) on nutrient intake, feed preference, meal and rumination patterns, feeding and
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/f160bb1d02a14ae3bb9c020e0e2a94ae
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Francisco Nairson de Oliveira, Fernando Guilherme Perazzo Costa, José Humberto Vilar da Silva, Patrícia Araújo Brandão, Valene da Silva Amarante Júnior, Germano Augusto Jerônimo do Nascimento, Leilane Rocha Barros
Publikováno v:
Revista Brasileira de Zootecnia, Vol 34, Iss 6, Pp 1950-1955 (2005)
O efeito da temperatura de extrusão da soja integral (SIE) sobre o desempenho e as características de carcaça de frangos de corte em diferentes fases de criação foi avaliado neste experimento. As rações, isonutritivas, foram formuladas para at
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/d67e901e63c247d0974263136d768846