Zobrazeno 1 - 10
of 2 591
pro vyhledávání: '"Extruded soybean"'
Publikováno v:
Zhongguo youzhi, Vol 49, Iss 2, Pp 52-55,69 (2024)
为给膨化大豆粉相关产品的开发和应用提供参考,根据生产实践经验,总结了在无抗大环境下膨化大豆粉的生产加工技术、关键设备和关键指标控制,并对膨化大豆粉在仔猪、奶牛、水产和
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/cee4c2a34070492687e7b9ba03745cbf
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
S.F. Cueva, S.E. Räisänen, D.E. Wasson, C.F.A. Lage, T. Silvestre, D.M. Kniffen, R.A. Fabin, A.N. Hristov
Publikováno v:
Journal of Dairy Science, Vol 106, Iss 9, Pp 6198-6215 (2023)
ABSTRACT: This study investigated the effects of extruded soybean meal (ESBM) in comparison with canola meal (CM) fed on an equivalent crude protein (CP) basis on lactational performance and ruminal fermentation of dairy cows. Following a 2-wk covari
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/bc8d6af1c0f94f1e86a282bb9b7d599d
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Ali, Muhammad *, Joseph, Michael *, Alfaro-Wisaquillo, Maria Camila *, Quintana-Ospina, Gustavo Adolfo *, Peñuela-Sierra, Lina-Maria *, Patiño, Danny, Vu, Thien, Mian, Rouf, Toomer, Ondula, Oviedo-Rondón, Edgar Orlando *
Publikováno v:
In Poultry Science March 2024 103(3)
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Muhammad Ali, Michael Joseph, Maria Camila Alfaro-Wisaquillo, Gustavo Adolfo Quintana-Ospina, Lina-Maria Peñuela-Sierra, Danny Patiño, Thien Vu, Rouf Mian, Ondula Toomer, Edgar Orlando Oviedo-Rondón
Publikováno v:
Poultry Science, Vol 103, Iss 3, Pp 103408- (2024)
ABSTRACT: High oleic (HO) soybeans may serve as a value-added feed ingredient; providing amino acids and estimating their dietary energy value for broilers is essential. In this study, we determined the apparent metabolizable energy (AME), AME correc
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/fc07657bcbad4753b2734f6401fa9956
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.