Zobrazeno 1 - 10
of 17
pro vyhledávání: '"Extruded feeds"'
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 36, Iss , Pp 102159- (2024)
This study explored the role of dietary yeast nucleotide (YN) on the growth performance and muscle quality of juvenile largemouth bass (LMB). Six experimental extruded diets containing 0%, 0.2%, 0.4%, 0.6%, 0.8% and 1.0% of YN respectively were fed t
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/2a2842962cb5402ca824d8c12d88ca78
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Goncalves, R, Lund, I & Gesto, M 2021, ' Interactions of temperature and dietary composition on juvenile European lobster ( Homarus gammarus, L. ) energy metabolism and performance ', Comparative Biochemistry and Physiology-Part A: Molecular & Integrative Physiology, vol. 260, 111019 . https://doi.org/10.1016/j.cbpa.2021.111019
Optimal rearing temperatures for European lobster Homarus gammarus in aquaculture differ from those prevalent in their aquatic ecosystems and acclimating juveniles to the prevailing temperatures before release may aid in the success of re-stocking pr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.