Zobrazeno 1 - 10
of 26
pro vyhledávání: '"Extier Audrey"'
Autor:
Alessandri Jean-Marc, Langelier Bénédicte, Perruchot Marie-Hélène, Extier Audrey, Pifferi Fabien, Jouin Mélanie, Delpal Serge, Lavialle Monique, Guesnet Philippe
Publikováno v:
Oléagineux, Corps gras, Lipides, Vol 14, Iss 3-4, Pp 148-154 (2007)
Docosahexaenoic acid (DHA, 22:6n-3) in membrane phospholipids originates from dietary intake of preformed DHA and from conversion of its essential precursor α-linolenic acid (ALA, 18:3n-3). Cultured cells, especially nervous cells, are increasingly
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/99858715ac7c48708d482dd4ae94579d
Autor:
Extier, Audrey, Langelier, Bénédicte, Perruchot, Marie-Hélène, Guesnet, Philippe, Van Veldhoven, Paul P., Lavialle, Monique, Alessandri, Jean-Marc
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry 2010 21(3):180-187
Autor:
Extier, Audrey, Perruchot, Marie-Hélène, Baudry, Charlotte, Guesnet, Philippe, Lavialle, Monique, Alessandri, Jean-Marc
Publikováno v:
In Neurochemistry International October 2009 55(5):295-301
Autor:
Alessandri, Jean-Marc, Extier, Audrey, Astorg, Pierre, Lavialle, Monique, Simon, Noëmie, Guesnet, Philippe
Publikováno v:
In Nutrition clinique et métabolisme 2009 23(2):55-66
Autor:
Alessandri, Jean-Marc (AUTHOR), Extier, Audrey (AUTHOR), Al-Gubory, Kaïs (AUTHOR), Harbeby, Emilie (AUTHOR), Lallemand, Marie-Sylvie (AUTHOR), Linard, Alain (AUTHOR), Lavialle, Monique (AUTHOR), Guesnet, Philippe (AUTHOR)
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Mar2012, Vol. 51 Issue 2, p199-209. 11p.
Autor:
Alessandri, Jean Marc, Extier, Audrey, Al-Gubory, Kais Hussain, Harbeby, Emilie, Lallemand, Marie Sylvie, Linard, Alain, Lavialle, Monique, Guesnet, Philippe
Publikováno v:
European Journal of Nutrition
European Journal of Nutrition, Springer Verlag, 2012, 51 (2), pp.199-209. ⟨10.1007/s00394-011-0208-1⟩
European Journal of Nutrition, Springer Verlag, 2012, 51 (2), pp.199-209. ⟨10.1007/s00394-011-0208-1⟩
The conversion rate of alpha-linolenic acid (ALA) into docosahexaenoic acid (DHA) is determined by dietary and non-dietary factors. Higher capacity of DHA synthesis has been evidenced in females, indicating that sex factors influence the conversion p
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::2577de36fe96cd08d7e51ae230348fd8
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01019375
https://hal.archives-ouvertes.fr/hal-01019375
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alessandri, Jean-Marc, Langelier, Bénédicte, Perruchot, Marie-Hélène, Extier, Audrey, Pifferi, Fabien, Jouin, Mélanie, Delpal, Serge, Lavialle, Monique, Guesnet, Philippe, Alessandri, Jean-Marc, Langelier, Bénédicte, Perruchot, Marie-Hélène, Extier, Audrey, Pifferi, Fabien, Jouin, Mélanie, Delpal, Serge, Lavialle, Monique, Guesnet, Philippe
Publikováno v:
OCL - Oilseeds and fats, Crops and Lipids; May 2007, Vol. 14 Issue: 3 p148-154, 7p
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.