Zobrazeno 1 - 10
of 558
pro vyhledávání: '"Extended storage"'
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 7, Iss 1 (2023)
Extending the shelf life of fresh meat without having an adverse effect on its quality attributes is critical to the meat industry to reduce waste, stabilize supply, and facilitate export. Low temperature (LT) storage of beef muscles at or slightly a
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ff2f1264eb94410d9d77c9918260ad14
Autor:
Christopher I. Vahl, Daniel Vega, Elizabeth A. E. Boyle, Francisco Najar-Villarreal, John Gonzalez, John Wolf, Randall Phebus, Terry Houser, Travis O'Quinn
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 4, Iss 1 (2020)
To evaluate the effect of extended post-harvest hanging time on pork carcass sides (n = 20), aerobic plate count (APC), Enterobacteriaceae, yeast and mold populations, pH, and moisture content were determined. Pork carcasses were sampled on d 1, 7, 1
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/47ede09ca3c34223aac77a36590c3870
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Piotr Richter, Tomasz Kruszyna
Publikováno v:
Transplantation Proceedings. 53:1085-1090
Delayed graft function (DGF) adversely affects graft survival and function. Machine perfusion (MP) improves DGF rate and may compensate for extended storage time.In this single-center cohort study, we included 193 consecutive kidney transplantations.
Autor:
Pragati Hazarika, Keshab Debnath, Anannya Das, Anunay Samanta, Sandeep Kumar, Devajani Deka, Santanu Nath, Saifur Rahaman
Publikováno v:
International Journal of Chemical Studies. 9:116-119
Publikováno v:
South Asian Journal of Social Sciences and Humanities. 2:20-32
Cowpea is an important grain legume widely used as food in Ghana and the world at large. It is a significant protein source used by many people in several countries. However, its postharvest management, especially storage, can be problematic because
Publikováno v:
Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition. 105:715-724
Effect of extended storage on egg quality, embryo mortality and hatchability in FUNAAB-ɑ chickens was determined. Hatchable eggs (n = 288; weighing 53.2 ± 4.67 g) collected from a flock of FUNAAB-ɑ layer breeder hens aged 32 weeks were stored in e
Publikováno v:
Ismailia Journal of Dairy Science & Technology. 7:11-20
Low fat set yoghurt (0.7%) fortified with different fruit pulps (persimmon, mango and guava) and ratios (5, 10 and 15%, w/w) were prepared and stored at 5±1oC for 14 days. Chemical, rheological, total viable lactic acid bacteria and sensory properti
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.