Zobrazeno 1 - 6
of 6
pro vyhledávání: '"Excipient food"'
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 15, Iss , Pp 72-83 (2015)
The influence of lipid droplet size of excipient emulsions on the solubility and bioaccessibility of powdered curcumin was investigated. Corn oil-in-water emulsions with different initial mean droplet diameters were prepared: large (d32 ≈ 14 µm);
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4b2c8765378749bea02b8491bbb83fb4
Publikováno v:
Journal of Functional Foods, Vol 15, Iss, Pp 72-83 (2015)
The influence of lipid droplet size of excipient emulsions on the solubility and bioaccessibility of powdered curcumin was investigated. Corn oil-in-water emulsions with different initial mean droplet diameters were prepared: large ( d 32 ≈ 14 µm)
Autor:
Hizlar, Birgül
Son yıllarda beslenme alanındaki araştırmalar karotenoidlerin biyoerişilebilirliği ve biyoyarayışlılığı üzerine yoğunlaşmıştır. Karotenoidlerin lipofilik yapısı ve bitkisel gıdalardaki spesifik lokalizasyonunun bir sonucu olarak,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::126ebb5e1a167b5b1df487c3729373c3
https://hdl.handle.net/11454/59282
https://hdl.handle.net/11454/59282
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.