Zobrazeno 1 - 10
of 20 105
pro vyhledávání: '"Excess sodium"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Colloid And Interface Science 15 October 2023 648:102-107
Publikováno v:
In Solid State Ionics March 2019 331:22-29
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Morbidity and Mortality Weekly Report, 2016 Jan 01. 64(52), 1393-1397.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/24856953
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Bhattacharyya, Rahul, Omar, Shobit
Publikováno v:
In Solid State Ionics April 2018 317:115-121
Publikováno v:
Biovalentia: Biological Research Journal, Vol 7, Iss 2 (2021)
Salt or sodium chloride (NaCl) is an additive to give food a salty taste. The use of salt in everyday life is difficult to avoid. Salt has both good and bad effects on the body. The electrolyte content of salt can help launch metabolism in the body,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0889c0a8442d4830929f245f7afc7436