Zobrazeno 1 - 7
of 7
pro vyhledávání: '"Ex-situ biofloc"'
Autor:
Umaporn Uawisetwathana, Magdalena Lenny Situmorang, Sopacha Arayamethakorn, Haniswita, Gede Suantika, Atikorn Panya, Nitsara Karoonuthaisiri, Wanilada Rungrassamee
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 10, p 4598 (2021)
Shrimp is an important food source consumed worldwide. An intensive aquaculture system with overuse of feed in combination with detrimental effects from climate change are serious problems leading to mass mortality of cultured shrimp. Biofloc technol
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a00b565360ca44c09fac143e46d14b37
Autor:
Fotini Kokou, Yale Deng, Klaudyna Borewicz, Joost van Loo, Marc C.J. Verdegem, Detmer Sipkema, Marko Zabala Olabarrieta
Publikováno v:
Microbial Ecology 84 (2022) 3
Microbial Ecology, 84(3), 879-892
Microbial Ecology, 84(3), 879-892
Biofloc technology is commonly applied in intensive tilapia (Oreochromis niloticus) culture to maintain water quality, supply the fish with extra protein, and improve fish growth. However, the effect of dietary supplementation of processed biofloc on
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::0957ccc3d55743feac57663a2208ef38
https://research.wur.nl/en/publications/in-situ-biofloc-affects-the-core-prokaryotes-community-compositio
https://research.wur.nl/en/publications/in-situ-biofloc-affects-the-core-prokaryotes-community-compositio
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Atikorn Panya, Umaporn Uawisetwathana, Gede Suantika, Magdalena Lenny Situmorang, Haniswita, Sopacha Arayamethakorn, Nitsara Karoonuthaisiri, Wanilada Rungrassamee
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 11, Iss 4598, p 4598 (2021)
Applied Sciences
Volume 11
Issue 10
Applied Sciences
Volume 11
Issue 10
Shrimp is an important food source consumed worldwide. An intensive aquaculture system with overuse of feed in combination with detrimental effects from climate change are serious problems leading to mass mortality of cultured shrimp. Biofloc technol
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.