Zobrazeno 1 - 10
of 39
pro vyhledávání: '"Evjemo, J.O."'
Autor:
Evjemo, J.O., Kjørsvik, E., Xuan, N.D., Arvenne, P., Attramadal, Y., Øie, G., Bardal, T., Ortega-García, A. (Aurelio), de-la-Gándara, F. (Fernando)
Publikováno v:
e-IEO: Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
Instituto Español de Oceanografía
e-IEO. Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
instname
Instituto Español de Oceanografía
e-IEO. Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
instname
The increase of dry weight, standard length and low incidence of skeletal anomalies clearly show that A. tonsa represents an optimal live food organism for tuna larvae.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::400ae63cf13bb17048493b41917a6a74
http://hdl.handle.net/10508/11422
http://hdl.handle.net/10508/11422
Autor:
Kjørsvik, E., Xuan, N.D., Arvenne, P., Attramadal, Y., Øie, G., Bardal, T., Evjemo, J.O., Ortega-García, A. (Aurelio), de-la-Gándara, F. (Fernando)
Publikováno v:
e-IEO. Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
instname
e-IEO: Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
Instituto Español de Oceanografía
instname
e-IEO: Repositorio Institucional Digital de Acceso Abierto del Instituto Español de Oceanografía
Instituto Español de Oceanografía
Juvenile production of Atlantic bluefin tuna (Thunnus thynnus) is characterized by high mortalities and low growth rates during the larval stage. Startfeeding of Bluefin tuna larvae in hatcheries depends on the traditional food organisms rotifers and
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::177da185247a6f6de8a0533cafb1b72e
http://hdl.handle.net/10508/11418
http://hdl.handle.net/10508/11418
Autor:
Øie, G., Galloway, T., Sørøy, M., Holmvaag Hansen, M., Norheim, I.A., Halseth, C.K., Almli, M., Berg, M., Gagnat, M.R., Wold, P.‐A., Attramadal, K., Hagemann, A., Evjemo, J.O., Kjørsvik, E.
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition; Feb2017, Vol. 23 Issue 1, p3-17, 15p
Autor:
Tocher, D.R., Mourente, G., Van Der Eecken, A., Evjemo, J.O., Diaz, E., Bell, J.G., Geurden, I., Lavens, P., Olsen, Y.
Publikováno v:
%2C+%3Cb%3E%3Ci%3Ein%3C%2Fi%3E%3C%2Fb%3E%3A+%3Ci%3EVLIZ+Coll.+Rep.+32%282002%29.+VLIZ+Collected+Reprints%3A+Marine+and+Coastal+Research+in+Flanders%2C%3C%2Fi%3E+32%3A+pp.+chapter+41
In order to enhance growth, survival and quality during early juvenile stages of marine fish it is important to avoid lipid oxidation problems that are known to cause pathologies and disease. The aim of the present study was to characterize and compa
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dedup_wf_001::c835d813008a2d4df5da49d18ab6e130
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=31956
http://www.vliz.be/nl/open-marien-archief?module=ref&refid=31956
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Tocher, D.R., Mourente, G., Van der Eecken, A., Evjemo, J.O., Diaz, E., Wille, M., Bell, J.G., Olsen, Y.
Publikováno v:
Aquaculture International; Jan2003, Vol. 11 Issue 1/2, p195-216, 22p
Autor:
TOCHER, D.R, MOURENTE, G, VAN DER EECKEN, A, EVJEMO, J.O, DIAZ, E, BELL, J. G, GEURDEN, I, LAVENS, P, OLSEN, Y
Publikováno v:
Aquaculture Nutrition; Sep2002, Vol. 8 Issue 3, p195-207, 13p
Publikováno v:
Aquaculture; 1999, Vol. 176 Issue: 1-2 p3-13, 11p