Zobrazeno 1 - 10
of 55
pro vyhledávání: '"Evaporation resistance"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Conference proceedings of »eLearning and Software for Education« (eLSE) / Conference proceedings of »eLearning and Software for Education« (eLSE). 15(03):377-383
Externí odkaz:
https://www.ceeol.com/search/article-detail?id=783320
Publikováno v:
PeerJ, Vol 9, p e11040 (2021)
This study evaluated and improved the ability of the Community Land Model version 5.0 (CLM5.0) in simulating the diurnal land surface temperature (LST) cycle for the whole Tibetan Plateau (TP) by comparing it with Moderate Resolution Imaging Spectror
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/eb520dfc57dc49bea9e455ad2c83ba5f
Autor:
Shingisov, Azret, Alibekov, Ravshanbek, Yerkebayeva, Saparkul, Mailybayeva, Elvira, Tastemirova, Ukilim
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 3 No. 11 (123) (2023): Technology and Equipment of Food Production; 24-32
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3 № 11 (123) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 24-32
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 3 № 11 (123) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 24-32
As the drying zone deepens, outer surface layer of the product does not have time to be moistened, due to a small amount of moisture coming from the inside. It becomes dry, its temperature rises. The intensity of moisture transfer from the inner laye
Autor:
Azret Shingisov, Ravshanbek Alibekov, Victoriia Evlash, Saparkul Yerkebayeva, Elvira Mailybayeva, Ukilim Tastemirova
Publikováno v:
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Vol. 1 No. 11 (121) (2023): Technology and Equipment of Food Production; 6-14
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11 (121) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 6-14
Eastern-European Journal of Enterprise Technologies; Том 1 № 11 (121) (2023): Технології та обладнання харчових виробництв; 6-14
The study objects were the Republic of Kazakhstan selection apple sorts: “Baiterek”, “Sarkyt” and “Saya”, also pear sorts: “Syilyk”, “Zhazdyk” and “Nagima”. Study of the process of moisture evaporation within vacuum drying of
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Nano Letters. 21:7676-7683
In healthy eyes, the tear film lipid layer (TFLL) is considered to act as an evaporation resistant barrier, which prevents eyes from drying. Seeking to understand the mechanisms behind the evaporation resistance of the TFLL, we studied mixtures of li
Publikováno v:
The Journal of Organic Chemistry
Correction: 10.1021/acs.joc.1c02513. The tear film lipid layer (TFLL) that covers the ocular surface contains several unique lipid classes, including O-acyl-omega-hydroxy fatty acids, type I-St diesters, and type II diesters. While the TFLL represent
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.