Zobrazeno 1 - 10
of 1 043
pro vyhledávání: '"Evaporation resistance"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Building and Environment 1 June 2022 217
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Алматы технологиялық университетінің хабаршысы, Vol 0, Iss 4, Pp 26-32 (2022)
Studies have established that various drying periods are observed during the drying process: for example, for apple varieties, the first drying period is 5.45...6.10 hours, and for pear varieties 6.12 ...6.25 hours. The duration of the second drying
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/115278b1b72e44dd94ad890eeddeb778
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Journal of Hydrology 27 November 2014 519 Part B:1908-1913
Gel Smart Window with Controllable LCST by Adding Ethylene Glycol for Ice and Evaporation Resistance
Autor:
Junjie Ding, Yu Zhang, Keyu Qu, Xintao Ma, Qiyu Mu, Zixu Huang, Yi Zhao, Shaohua Zhang, Hecheng Ma, Wenlong Xu
Publikováno v:
Journal of Polymers and the Environment. 31:423-431
Autor:
La Mer, Victor K., Barnes, Geoffrey T.
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 1959 Aug . 45(8), 1274-1280.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/90150