Zobrazeno 1 - 10
of 41
pro vyhledávání: '"Evans, Richard R."'
Autor:
Rubenstein, Joel H., Fontaine, Simon, MacDonald, Peter W., Burns, Jennifer A., Evans, Richard R., Arasim, Maria E., Chang, Joy W., Firsht, Elizabeth M., Hawley, Sarah T., Saini, Sameer D., Wallner, Lauren P., Zhu, Ji, Waljee, Akbar K.
Publikováno v:
In Gastroenterology December 2023 165(6):1420-1429
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Miech, Edward J., Freitag, Michelle B., Evans, Richard R., Burns, Jennifer A., Wiitala, Wyndy L., Annis, Ann, Raffa, Susan D., Spohr, Stephanie A., Damschroder, Laura J.
Additional file 1. Examples of items from 2017 HAIG Survey.
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::6e1d65f83802fa7ef601bb636b87165c
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
It is crucial to the future of animal agriculture that veterinarians and livestock producers understand how to treat food animals in an intensive environment, while preventing or reducing the development of antimicrobial resistant bacteria. However,
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_________::73343599b72fb62020181c1339b44c6f