Zobrazeno 1 - 10
of 503
pro vyhledávání: '"European prospective investigation into cancer and nutrition-Netherlands"'
Autor:
Praagman, Jaike, Beulens, Joline WJ, Alssema, Marjan, Zock, Peter L, Wanders, Anne J, Sluijs, Ivonne, van der Schouw, Yvonne T *
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition February 2016 103(2):356-365
Autor:
van der Schouw, Yvonne T.1, Sluijs, Ivonne1, Liu, Shengxin1,2, Soedamah-Muthu, Sabita S.2,3, Spijkerman, Annemieke M. W.4
Publikováno v:
European Journal of Nutrition. Apr2019, Vol. 58 Issue 3, p1125-1136. 12p. 5 Charts.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
W M Monique Verschuren, Yvonne T. van der Schouw, Henriette A. Smit, Jolanda M. A. Boer, Floor R. Scheffers, Ivonne Sluijs, Martijn Verheus, Alet H. Wijga
Publikováno v:
British Journal of Nutrition, 121(3), 351. Cambridge University Press
The British Journal of Nutrition
The British Journal of Nutrition
Dietary guidelines for pure fruit juice consumption differ between countries, regarding the question whether pure fruit juice is an acceptable alternative for fruit. Currently, little is known about pure fruit juice consumption and the risk of CVD. I
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Dietary guidelines for pure fruit juice consumption differ between countries, regarding the question whether pure fruit juice is an acceptable alternative for fruit. Currently, little is known about pure fruit juice consumption and the risk of CVD. I
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=dris___00893::3a488010dca0be65ccfccd380788887e
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Yvonne T. van der Schouw, I. Sluijs, Sander Biesbroek, Elisabeth H. M. Temme, W.M.M. Verschuren, Jolanda M. A. Boer
Publikováno v:
Public Health Nutrition
Public Health Nutrition 22 (2019) 16
Public Health Nutrition, 22(16), 2931. Cambridge University Press
Public Health Nutrition, 22(16), 2931-2940
Public Health Nutrition 22 (2019) 16
Public Health Nutrition, 22(16), 2931. Cambridge University Press
Public Health Nutrition, 22(16), 2931-2940
Objective:To identify differences in dietary quality, dietary greenhouse gas (GHG) emissions and food consumption over 20 years in a Dutch cohort.Design:Participants (n 8932) filled out an FFQ in 1993–1997 and in 2015. The Dutch Healthy Diet index