Zobrazeno 1 - 10
of 329
pro vyhledávání: '"Eucheuma denticulatum"'
Autor:
Shyam Sundar Paul, Kannaki Thattanthottam Ramasamy, Hemanth Giri Rao Vantharam Venkata, Savaram Venkata Rama Rao, Mantena Venkata Lakshmi Narasimha Raju, Sinduja Ramanan, Sri Sailaja Nori, Shrikumar Suryanarayan, Godumagadda Narender Reddy, Prakki Santosh Phani Kumar, Cadaba Srinivas Prasad, Rudra Nath Chatterjee
Publikováno v:
Heliyon, Vol 10, Iss 3, Pp e25219- (2024)
The seaweeds are in focus for their immunity and gut health-stimulating potentials in humans and farm animals, but their potential as a gut health-promoting agent and performance booster to replace antibiotic growth promoters (AGP) in broiler chicken
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/3d010424afca4007acbbc0a32137050b
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Laurent Vandanjon, Anne-Sophie Burlot, Elando Fréda Zamanileha, Philippe Douzenel, Pierre Hervé Ravelonandro, Nathalie Bourgougnon, Gilles Bedoux
Publikováno v:
Marine Drugs, Vol 21, Iss 9, p 482 (2023)
Macroalgae are a potentially novel source of nutrition and biologically active molecules. Proliferative species such as Eucheuma denticulatum, Solieria chordalis (red algae) and Sargassum muticum (brown alga) constitute a huge biomass that can be exp
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c69deeb092234070adc64cc097548e14
Publikováno v:
Applied Sciences, Vol 13, Iss 3, p 1517 (2023)
Seaweed is a sustainable source of marine oligosaccharides that potentially could be used as a prebiotic ingredient for functional food development. The study aims to optimize the oligosaccharide preparation through thermal hydrolysis of an under-uti
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/4f4f67f3aded45d68a711a5e8b9bd50f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Aquaculture Reports, Vol 20, Iss , Pp 100683- (2021)
The three high-value extractive species, Eucheuma denticulatum, Perna viridis and Crassotrea Eucheuma denticulatum, Perna viridis and Crassotrea sp, have been integrated into the existing commercial finfish culture of Chanos chanos and Trachinotus bl
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/db67304b504f4cd49dc30c8d0d7f4b8a
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.