Zobrazeno 1 - 10
of 1 581
pro vyhledávání: '"Ethyl lactate"'
Autor:
Kanogwan Tohdee, Surat Semmad, Jirawadee Nonthawong, Piyasan Praserthdam, Pornpan Pungpo, Bunjerd Jongsomjit
Publikováno v:
South African Journal of Chemical Engineering, Vol 49, Iss , Pp 273-284 (2024)
In the current trend of industrial manufacturing processes, an interest in utilization of industrial and agricultural wastes for producing green chemistry, eco-friendly product, has been increased. Therefore, this study aimed to produce ethyl lactate
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a679514f29441b3b0f86a8ac7d901ca
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Evelyn Guillen, Hector Terrones, Teresa Cano de Terrones, Mario J. Simirgiotis, Jan Hájek, José Cheel, Beatriz Sepulveda, Carlos Areche
Publikováno v:
Plants, Vol 13, Iss 9, p 1213 (2024)
Alternative solvents are being tested as green solvents to replace the traditional organic solvents used in both academy and industry. Some of these are already available, such as ethyl lactate, cyrene, limonene, glycerol, and others. This alternativ
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7f1d41661d7a40f7a0a3a1a6acd6f67c
Publikováno v:
Antioxidants, Vol 13, Iss 2, p 239 (2024)
Carotenoids are ubiquitous and versatile isoprenoid compounds. The intake of foods rich in these pigments is often associated with health benefits, attributable to the provitamin A activity of some of them and different mechanisms. The importance of
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c561ac10ace34c8cb9adea3ba8f9fa12
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xiaoyang Yu, Tingting Huang, Zhijiu Huang, Zhengyun Wu, Jingwei Che, Fengyang Qin, Wenxue Zhang
Publikováno v:
Heliyon, Vol 9, Iss 7, Pp e17739- (2023)
Commercial koji has been increasingly used in Chinese Baijiu brewing; however, there are only few studies comparing different koji and their relationship with key components of Chinese Baijiu such as ethyl acetate, ethyl lactate, and higher alcohols.
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/befc6acc9ace4cc5a6d76b827d893662
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.