Zobrazeno 1 - 10
of 843
pro vyhledávání: '"Ethyl hexanoate"'
Autor:
Átila Alves Marques, Bruno Nogueira de Sousa, Nathália Nascimento Guimarães, Carla de Moura Martins, Rodrigo Vieira da Silva
Publikováno v:
Revista Ceres, Vol 70, Iss 5 (2023)
ABSTRACT The phytonematodes seriously harm plants worldwide, reducing agricultural productivity, especially root-knot nematodes, genus Meloidogyne. An alternative form of control for this pathogen is the use of essential oils, which have a complex mi
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/6f31b70550214ea2b6f97fb305f9e479
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 13 (2022)
Luzhou-flavoured liquor is one of Chinese most popular distilled liquors. Hundreds of flavoured components have been detected from this liquor, with esters as its primary flavouring substance. Among these esters, ethyl hexanoate was the main componen
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/016daa4560814168bf25093c201a07bc
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Meat and Muscle Biology, Vol 5, Iss 1 (2021)
Salt is a critical ingredient in processed meat and poultry products because of its multiple functions that affect product quality and safety. Although salt is a functional ingredient in food products, sodium reduction continues to be an important to
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/91efac4935c54c7d99beec440a136e27
Autor:
Mathias Hutzler, Maximilian Michel, Oliver Kunz, Tiina Kuusisto, Frederico Magalhães, Kristoffer Krogerus, Brian Gibson
Publikováno v:
Frontiers in Microbiology, Vol 12 (2021)
The successful application of Saccharomyces eubayanus and Saccharomyces paradoxus in brewery fermentations has highlighted the potential of wild Saccharomyes yeasts for brewing, and prompted investigation into the application potential of other membe
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/9a8ee818549c4e75bed6be4fc85673e1