Zobrazeno 1 - 10
of 173
pro vyhledávání: '"Ethnonutrition"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 13, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Abstract Background Diet and nutrition-related behaviours are embedded in cultural and environmental contexts: adoption of new knowledge depends on how easily it can be integrated into existing knowledge systems. As dietary diversity promotion become
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/c8ef7c517bb645d180f50f57f266c7a4
Autor:
Powell, Bronwen1,2 bronwen.powell@psu.edu, Bezner Kerr, Rachel3, Young, Sera L.4, Johns, Timothy5
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology & Ethnomedicine. 4/27/2017, Vol. 13, p1-12. 12p.
Autor:
Natalia Araújo do Nascimento Batista, Virginia Williane de Lima Motta, Michelle Cristine Medeiros Jacob, Ivanilda Soares Feitosa, Ulysses Paulino Albuquerque, Joana Yasmin Melo de Araujo, Temóteo Luiz Lima da Silva
Publikováno v:
Ecology of Food and Nutrition. 60:334-350
Ethnonutrition is the study of diets in the context of food systems of different peoples and cultures. Its scope comprises native or local categories used to classify food, and also includes biodiverse food availability, local culinary techniques, se
Autor:
Michelle Cristine Medeiros Jacob, Carla Djaine Teixeira, Danielle Amorim Bautista, Vanessa Almeida Nogueira Ramos
Publikováno v:
Ethnobiology and Conservation.
Publikováno v:
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 13, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Journal of Ethnobiology and Ethnomedicine, Vol 13, Iss 1, Pp 1-12 (2017)
Background Diet and nutrition-related behaviours are embedded in cultural and environmental contexts: adoption of new knowledge depends on how easily it can be integrated into existing knowledge systems. As dietary diversity promotion becomes an incr
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
PhytoChem & BioSub Journal, Vol 5, Iss 1, p 30 (2011)