Zobrazeno 1 - 10
of 37
pro vyhledávání: '"Eteng, MU"'
Publikováno v:
International Journal of Medicine and Health Development; Vol 19, No 1 (2014); 16-26
Background: Pomacea palludosa (apple snail) and clams (Ergeria radiate) are staple edible mollusks, rich in minerals, vitamins, proteins and omega-3-fatty acids (involved in the prevention of cardiovascular diseases).Aim: The study was conducted to a
Publikováno v:
Journal of Nutrition & Food Sciences.
Microbial evaluation of two edible seafood, Pomecia palludosa (apple snail) and Ergeria radiate (clam) were undertaking in this study to ascertain its consumption safety. These sea-food were processed as either fresh sundried or cooked oven-dried sam
Publikováno v:
Nigerian Veterinary Journal; Vol 31, No 2 (2010)
This study was set to evaluate the effect of raw and boiled (1000C) Garcinia kola seed diet on growth performance and haematological response of broiler chicks. A total 18 broiler chicks assigned into three treatment groups of six birds each were use
Publikováno v:
Bio-Research; Vol 6, No 2 (2008); 264-366
This study was designed to evaluate the efficacy (or otherwise) of Cataranthus roseus extract in ameliorating electrolyte imbalance following treatment with anti-diabetic drug chlorpropamide (Diabinese)R. A total of 32 rats of mixed sexes were random
Publikováno v:
Journal of Pharmacy & Bioresources; Vol 4, No 1 (2007); 25-30
The protective effect of ethanolic leaf-extract of an anti-diabetic plant, Vernonia amygdalina Del. on hepatic cell architecture and some biochemical indices of liver function has been studied in alloxanized Wistar rats. Twenty-one rats (120-160g) we
Publikováno v:
Global Journal of Pure and Applied Sciences; Vol 13, No 1 (2007); 103-106
No Abstract.Global Journal of Pure and Applied Sciences Vol. 13 (1) 2007: pp. 103-106
Publikováno v:
African Journal of Reproductive Health; Vol 5, No 2 (2001); 130-134
The effect of storage on stability of human breast milk was investigated in 30 lactating mothers. Samples stored for 3, 6 and 24 hours at ambient temperature of 302K (29°) were analysed for protein, lactose, pH, and microbial content. There were sig
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.