Zobrazeno 1 - 10
of 105
pro vyhledávání: '"Ester biosynthesis"'
Publikováno v:
Biotechnology for Biofuels and Bioproducts, Vol 16, Iss 1, Pp 1-16 (2023)
Abstract Esters are widely used in food, energy, spices, chemical industry, etc., becoming an indispensable part of life. However, their production heavily relies on the fossil energy industry, which presents significant challenges associated with en
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/0699794279dc414b95a4b1a3fe470ebe
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Aidi Zhang, Qiuyun Zhang, Jianzhao Li, Hansheng Gong, Xinguang Fan, Yanqing Yang, Xiaofen Liu, Xueren Yin
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
Abstract Background Aroma is an important organoleptic quality for fruit and has a large influence on consumer preference. Kiwifruit esters undergo rapid and substantial changes contributing to the flavor during fruit ripening. Part of enzymes and th
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/33ee2060718c4c2da397c3769604b061
Autor:
Maria Parapouli, Afroditi Sfakianaki, Nikolaos Monokrousos, Angelos Perisynakis, Efstathios Hatziloukas
Publikováno v:
Journal of Biological Research - Thessaloniki, Vol 26, Iss 1, Pp 1-14 (2019)
Abstract Background During alcoholic fermentation, Saccharomyces cerevisiae synthesizes more than 400 different compounds with higher alcohols, acetate esters of higher alcohols and ethyl esters of medium-chain fatty acids being the most important pr
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/ef2c04cc1d42400d9aeffee64ab57735
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Xinguang Fan, Aidi Zhang, Hansheng Gong, Jianzhao Li, Xiao-Fen Liu, Qiu-yun Zhang, Yanqing Yang, Xue-ren Yin
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 20, Iss 1, Pp 1-12 (2020)
BMC Plant Biology
BMC Plant Biology
Background Aroma is an important organoleptic quality for fruit and has a large influence on consumer preference. Kiwifruit esters undergo rapid and substantial changes contributing to the flavor during fruit ripening. Part of enzymes and their codin