Zobrazeno 1 - 10
of 463
pro vyhledávání: '"Estabilidad Termica"'
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Research, Society and Development; Vol. 10 No. 15; e412101522945
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e412101522945
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e412101522945
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Research, Society and Development; Vol. 10 Núm. 15; e412101522945
Research, Society and Development; v. 10 n. 15; e412101522945
Research, Society and Development
Universidade Federal de Itajubá (UNIFEI)
instacron:UNIFEI
Garlic (Allium sativum) is popularly used to flavor olive oil, it has high levels of allicin and selenium with antioxidant capacity and also phenolic compounds such as p-coumaric and caffeic acids. The present work evaluated the quality of extra virg
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______3056::d2c0e0aa191b7c1218c6226ce49b32b0
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22945
https://rsdjournal.org/index.php/rsd/article/view/22945
Autor:
Montes Bueno, T., de la Fuente Calle, P., Iglesias Diz, A., Bescos Calvo, C., Quílez Cervera, P., Madero Jarabo, R., García-Alix Pérez, A., Quero Jiménez, J.
Publikováno v:
In Anales de Pediatria 2005 63(1):5-13
Publikováno v:
Revista de Metalurgia, Vol 45, Iss 5, Pp 375-383 (2009)
Para estudiar la relación entre el tiempo de molienda aplicado en la obtención de una aleación amorfa Mg50Ni50 producida por aleado mecánico (AM) y su estabilidad térmica, se fabricaron siete aleaciones amorfas con tiempos de molienda de 20, 25,
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/7fe0e281684941f19748a8cba82fc5d8