Zobrazeno 1 - 10
of 112
pro vyhledávání: '"Esser, Diederik"'
Autor:
Wang, Ya, Balvers, Michiel G.J., Esser, Diederik, Schutte, Sophie, Vincken, Jean-Paul, Afman, Lydia A., Witkamp, Renger F., Meijerink, Jocelijn
Publikováno v:
In The Journal of Nutritional Biochemistry June 2024 128
Autor:
Roelofs, Julia J.M., van Eijnatten, Elise J.M., Prathumars, Patteela, de Jong, Joris, Wehrens, Ron, Esser, Diederik, Janssen, Anja E.M., Smeets, Paul A.M.
Publikováno v:
In Food Hydrocolloids April 2024 149
Autor:
Esser, Diederik, Wehrens, Ron, Lenaerts, Kaatje, Engel, Jasper, van den Dool, Ronald T.M., Bastiaan-Net, Shanna, Mes, Jurriaan J., Wichers, Harry J.
Publikováno v:
In Current Research in Food Science 2023 7
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Jansen, Jitske, Jansen, Katja, Neven, Ellen, Poesen, Ruben, Othman, Amr, van Mil, Alain, Sluijter, Joost, Torano, Javier Sastre, Zaal, Esther A., Berkers, Celia R., Esser, Diederik, Wichers, Harry J., van Ede, Karin, van Duursen, Majorie, Burtey, Stéphane, Verhaar, Marianne C., Meijers, Björn, Masereeuw, Rosalinde
Publikováno v:
Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, 2019 Aug 01. 116(32), 16105-16110.
Externí odkaz:
https://www.jstor.org/stable/26848470
Autor:
Schutte, Sophie, Esser, Diederik, Hoevenaars, Femke P M, Hooiveld, Guido J E J, Priebe, Marion G, Vonk, Roel J, Wopereis, Suzan, Afman, Lydia A
Publikováno v:
In The American Journal of Clinical Nutrition December 2018 108(6):1264-1274
Autor:
Mes, Jurriaan J.1 (AUTHOR), Esser, Diederik1 (AUTHOR), Oosterink, Els1 (AUTHOR), van den Dool, Ronald T. M.1 (AUTHOR), Engel, Jasper2 (AUTHOR), de Jong, Govardus A. H.1 (AUTHOR), Wehrens, Ron2 (AUTHOR), van der Meer, Ingrid M.3 (AUTHOR)
Publikováno v:
International Journal of Food Sciences & Nutrition. Mar 2022, Vol. 73 Issue 2, p251-262. 12p. 2 Charts, 7 Graphs.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.