Zobrazeno 1 - 10
of 25
pro vyhledávání: '"Essential and non-essential elements"'
Autor:
Amandine Herrada, Léa Bariod, Sonia Saïd, Benjamin Rey, Hervé Bidault, Yoann Bollet, Stéphane Chabot, François Débias, Jeanne Duhayer, Sylvia Pardonnet, Maryline Pellerin, Jean-Baptiste Fanjul, Cyril Rousset, Clémentine Fritsch, Nadia Crini, Renaud Scheifler, Gilles Bourgoin, Pauline Vuarin
Publikováno v:
Ecological Indicators, Vol 159, Iss , Pp 111720- (2024)
Most chemical elements are crucial for life maintenance, but the intake of non-essential elements or inadequate concentrations of essential ones can have major consequences on wildlife health. However, concentrations of minor and trace elements remai
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/722fa569ebb84f53af3206ccd924ae1f
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
The quantity of some essential and non-essential elements of wild edible mushroom samples collected from Tunceli Province of Turkey was determined by using flame and electrothermal atomic absorption spectrometer after microwave digestion. The method
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=doi_dedup___::694f3c58841508bb3ef5fce18ee9c801
https://hdl.handle.net/20.500.12406/1330
https://hdl.handle.net/20.500.12406/1330
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
This research project was conducted during 2007-2008 in Anzali wetland, aiming feasibility study on aquatic plants different species (emerged, sub emerged and floating leaved plants) as essential and non essential elements concentration Biological in
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od_______229::94f364d00518aab04d04572258a07f53
https://hdl.handle.net/1834/13942
https://hdl.handle.net/1834/13942
Kniha
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia; Vol 31, No 1 (2017); 17-30
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia, Vol 31, Iss 1, Pp 17-30 (2017)
Bulletin of the Chemical Society of Ethiopia, Vol 31, Iss 1, Pp 17-30 (2017)
Evaluation of the levels of essential and non-essential metal concentrations in Ethiopian traditional fermented alcoholic beverages ( Tella , Tej , Birz , Korefe , Keribo and Borde ) was conducted using atomic absorption spectrophotometer (AAS) after
Autor:
Silva, Edevaldo da
Publikováno v:
Repositório Institucional da UFBAUniversidade Federal da BahiaUFBA.
204 f.
Submitted by Ana Hilda Fonseca (anahilda@ufba.br) on 2013-06-07T14:19:48Z No. of bitstreams: 1 Tese - Edevaldo da Silva.pdf: 4398446 bytes, checksum: 204dadfa6748f55151b537b3ef5737f9 (MD5)
Approved for entry into archive by Ana Hilda
Submitted by Ana Hilda Fonseca (anahilda@ufba.br) on 2013-06-07T14:19:48Z No. of bitstreams: 1 Tese - Edevaldo da Silva.pdf: 4398446 bytes, checksum: 204dadfa6748f55151b537b3ef5737f9 (MD5)
Approved for entry into archive by Ana Hilda
Externí odkaz:
http://www.repositorio.ufba.br/ri/handle/ri/11754