Zobrazeno 1 - 10
of 10
pro vyhledávání: '"Essenmacher, Lauren A."'
Choline is metabolized by the gut microbiota into trimethylamine (TMA), the precursor of pro-atherosclerotic molecule trimethylamine N-oxide (TMAO). A reduction in TMA formation has shown cardioprotective effects, and some phytochemicals may reduce T
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::7176972482038b89751a845276978729
https://hdl.handle.net/10919/103283
https://hdl.handle.net/10919/103283
Autor:
Essenmacher, Lauren Alexis
Chronic conditions such as obesity, inflammatory bowel disease (IBD), and colitis are associated with gastrointestinal (GI) inflammation and compromised GI barrier integrity. Cocoa may be a potential dietary strategy to mitigate gut-related condition
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/10919/107007
Autor:
Racine, Kathryn C., Wiersema, Brian D., Griffin, Laura E., Essenmacher, Lauren A., Lee, Andrew H., Hopfer, Helene, Lambert, Joshua D., Stewart, Amanda C., Neilson, Andrew P.
Raw cocoa beans were processed to produce cocoa powders with different combinations of fermentation (unfermented, cool, or hot) and roasting (not roasted, cool, or hot). Cocoa powder extracts were characterized and assessed for α-glucosidase inhibit
Externí odkaz:
https://explore.openaire.eu/search/publication?articleId=od______2485::5678f0ef631a2c9a96034c5cebe9f798
https://hdl.handle.net/10919/96157
https://hdl.handle.net/10919/96157
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Racine, Kathryn, Wiersema, Brian, Lee, Andrew, Griffin, Laura, Essenmacher, Lauren, Moore, Amy, Lambert, Joshua, Stewart, Amanda, Neilson, Andrew
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2019 3 Supplement 1
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2021 5 Supplement 2:1160-1160
Autor:
Racine, Kathryn, Iglesias-Carres, Lisard, Essenmacher, Lauren, Agnello, Gabriella, Tessem, Jeffery, Ferruzzi, Mario, Kay, Colin, Neilson, Andrew
Publikováno v:
In Current Developments in Nutrition June 2021 5 Supplement 2:361-361
Autor:
Iglesias-Carres L; Plants for Human Health Institute, Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Kannapolis, NC 28081, USA., Essenmacher LA; Department of Food Science and Technology, Virginia Polytechnic and State University, Blacksburg, VA 24061, USA., Racine KC; Plants for Human Health Institute, Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Kannapolis, NC 28081, USA., Neilson AP; Plants for Human Health Institute, Department of Food, Bioprocessing and Nutrition Sciences, North Carolina State University, Kannapolis, NC 28081, USA.
Publikováno v:
Nutrients [Nutrients] 2021 Apr 26; Vol. 13 (5). Date of Electronic Publication: 2021 Apr 26.