Zobrazeno 1 - 10
of 302
pro vyhledávání: '"Esposto Sonia"'
Autor:
Russo, Gianfrancesco, Scocca, Paola, Gelosia, Mattia, Fabbrizi, Giacomo, Giannoni, Tommaso, Urbani, Stefania, Esposto, Sonia, Nicolini, Andrea
Publikováno v:
In Enzyme and Microbial Technology December 2024 181
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Alagna Fiammetta, Mariotti Roberto, Panara Francesco, Caporali Silvia, Urbani Stefania, Veneziani Gianluca, Esposto Sonia, Taticchi Agnese, Rosati Adolfo, Rao Rosa, Perrotta Gaetano, Servili Maurizio, Baldoni Luciana
Publikováno v:
BMC Plant Biology, Vol 12, Iss 1, p 162 (2012)
Abstract Background Olive (Olea europaea L.) fruits contain numerous secondary metabolites, primarily phenolics, terpenes and sterols, some of which are particularly interesting for their nutraceutical properties. This study will attempt to provide f
Externí odkaz:
https://doaj.org/article/a08cb0582d5d4e16a15d3c69b21d84c5
Autor:
Lazzaroli, Caterina, Sordini, Beatrice, Daidone, Luigi, Veneziani, Gianluca, Esposto, Sonia, Urbani, Stefania, Selvaggini, Roberto, Servili, Maurizio, Taticchi, Agnese
Publikováno v:
In Food Bioscience June 2023 53
Autor:
Nucciarelli, Davide, García-González, Diego L., Veneziani, Gianluca, Urbani, Stefania, Daidone, Luigi, Esposto, Sonia, Taticchi, Agnese, Selvaggini, Roberto, Servili, Maurizio
Publikováno v:
Foods; Oct2024, Vol. 13 Issue 19, p3073, 16p
Autor:
Esposto, Sonia, Taticchi, Agnese, Servili, Maurizio, Urbani, Stefania, Sordini, Beatrice, Veneziani, Gianluca, Daidone, Luigi, Selvaggini, Roberto
Publikováno v:
In Food Chemistry 30 July 2021 351
Autor:
Tamborrino, Antonia, Taticchi, Agnese, Romaniello, Roberto, Perone, Claudio, Esposto, Sonia, Leone, Alessandro, Servili, Maurizio
Publikováno v:
In Ultrasonics Sonochemistry May 2021 73
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Sordini, Beatrice, Veneziani, Gianluca, Servili, Maurizio, Esposto, Sonia, Selvaggini, Roberto, Lorefice, Antonietta, Taticchi, Agnese
Publikováno v:
In Food Chemistry 1 May 2019 279:426-434
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.