Zobrazeno 1 - 10
of 354
pro vyhledávání: '"Espley, Richard"'
Autor:
Battistoni, Benjamin, Ibáñez, Javiera, Ballesta, Paulina, Fiol, Arnau, Ahumada, Sebastián, Meisel, Lee A., Morales, Héctor, Peña-Neira, Álvaro, Lin-Wang, Kui, Allan, Andrew C., Espley, Richard V., Infante, Rodrigo, Pacheco, Igor
Publikováno v:
In Scientia Horticulturae 1 December 2024 338
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology March 2025 221
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Espley, Richard, author
Publikováno v:
The Book World: Selling and Distributing British Literature, 1900–1940. 49:134-149
Autor:
Liu, Hai-Nan, Shu, Qun, Lin-Wang, Kui, Espley, Richard V., Allan, Andrew C., Pei, Mao-Song, Li, Xiao-Long, Su, Jun, Wu, Jun
Publikováno v:
In Plant Science January 2023 326
Akademický článek
Tento výsledek nelze pro nepřihlášené uživatele zobrazit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
K zobrazení výsledku je třeba se přihlásit.
Autor:
Günther, Catrin S., Plunkett, Blue J., Cooney, Janine M., Jensen, Dwayne J.J., Trower, Tania M., Elborough, Caitlin, Nguyen, Han M., Deng, Cecilia H., Lafferty, Declan J., Albert, Nick W., Dare, Andrew P., Espley, Richard V.
Publikováno v:
In Environmental and Experimental Botany November 2022 203
Autor:
Liao, Liao, Zhang, Weihan, Zhang, Bo, Fang, Ting, Wang, Xiao-Fei, Cai, Yaming, Ogutu, Collins, Gao, Lei, Chen, Gang, Nie, Xiaoqing, Xu, Jinsheng, Zhang, Quanyan, Ren, Yiran, Yu, Jianqiang, Wang, Chukun, Deng, Cecilia H., Ma, Baiquan, Zheng, Beibei, You, Chun-Xiang, Hu, Da-Gang, Espley, Richard, Lin-Wang, Kui, Yao, Jia-Long, Allan, Andrew C., Khan, Awais, Korban, Schuyler S., Fei, Zhangjun, Ming, Ray, Hao, Yu-Jin, Li, Li, Han, Yuepeng
Publikováno v:
In Molecular Plant 6 September 2021 14(9):1454-1471
Autor:
Fang, Zhizhen, Lin-Wang, Kui, Jiang, Cuicui, Zhou, Danrong, Lin, Yanjuan, Pan, Shaolin, Espley, Richard V., Ye, Xinfu *
Publikováno v:
In Postharvest Biology and Technology September 2021 179
Autor:
Espley, Richard V.
Anthocyanin concentration is an important determinant of the colour of many fruits. In apple (Malus x domestica), centuries of breeding have produced numerous varieties in which levels of anthocyanin pigment vary widely and change differently in resp
Externí odkaz:
http://hdl.handle.net/2292/5170